L.R. Voetbal Academie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wie zijn wij ?

WIE ZIJN WIJ ?


WIE ZIJN WIJ

De voetbalacademie is opgericht in 2012 en richt zich op de technische ontwikkeling van jonge voetballers tussen 6 en 18 jaar. Daarnaast bieden wij een opleiding voor voetbaltrainers die door professionele en gespecialiseerde ervaren KNVB trainers worden verzorgd.

Wij zijn een jong en dynamisch team met een innovatieve visie op het huidige voetbal. Iedere L.R.Voetbal academie trainer heeft zijn eigen specialiteit en heeft zich bewezen als trainer in de voetballerij. Techniek,  en een professionele houding staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat onze leerlingen de kwaliteiten en technieken binnen afzienbare tijd aanleren om zich vervolgens nog beter te kunnen ontwikkelen als voetballer.

L.R.Voetbal academie moet niet worden gezien als vervanging van een training, maar als aanvulling op. Onze voetbalschool is van directe meerwaarde voor zowel jeugdspelers als clubs.
L.R.Voetbal academie zal je stimuleren en motiveren om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Je zal ervaren dat je zelfvertrouwen zal toenemen naarmate je de technieken gaat beheersen. Elke voetballer wil toch graag iets extra’s toevoegen aan zijn team?
De Academie tracht zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijden en niveau zodat je in een veilige en plezierige omgeving, alle ruimte om fouten te maken, de technieken eigen kunt maken.


Een Voetbal Academie is een VOETBALBIJSCHOLING voor kinderen die naast de regulere training van hun voetbalvereniging TECHNIEK, HANDELINGSSNELHEID, COÖRDINATIE EN BALVAARDIGHEDEN van het voetballen willen leren en verbeteren.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu