L.R. Voetbal Academie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Visie

WIE ZIJN WIJ ?


De afgelopen jaren zijn de belangen in het voetbal steeds groter geworden en daarmee het niet verliezen. Door het opwaarderen van de tactiek en meer accenten te leggen op de verdediging wordt het speelveld steeds kleiner gemaakt. Hierdoor dienen de balvaardigheden en handelingssnelheid steeds groter te zijn.
Het huidige voetbal verlangt multifunctionele spelers die beschikken over een goede conditie, technische vaardigheden, tactisch inzicht en een goede mentaliteit.
Wanneer je echter kijkt naar de spelers van wereldklasse zie je dat die naast deze onderdelen de 1 tegen 1 situatie kunnen domineren d.m.v. kappen, draaien, bewegingen en trucs zoals Cruyff, Maradonna, Ronaldo, van Persie en Messi.
Zij maken het verschil doordat ze in balbezit de extra kwaliteit hebben om hun tegenstander te beheersen in de 1 tegen 1 situatie.
LR VOETBALACADEMIE biedt spelers via een leerplan de mogelijkheid zich hierin spectaculair te verbeteren.
Ideaal aan dit leerplan is vooral dat geen enkele speler, ook niet de allerbeste “uitgeleerd” raakt. Vanaf de eerste training worden positieve gewoontevormingen, zoals sportiviteit, zelfdiscipline, zelfstandigheid en zelfinitiatief gekweekt. Ook de minderbegaafden kunnen succes aan de bal hebben waarbij wij hun met hart en ziel stimuleren. Hoe meer succes, des te meer plezier ze zullen beleven. Door hun verworven zelfvertrouwen zullen ook hun prestaties op school vooruit gaan!
Dit leerplan bewijst dat iedere normaal getalenteerde voetballer of keeper, met ambitie en een goede mentaliteit de technieken van deze topvoetballers kan leren, waardoor zij veel meer plezier en voldoening aan hun carrière beleven.LR VOETBALACADEMIE wil de jeugd in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, op een onafhankelijke manier, de kans geven om zich als voetballer te ontwikkelen.
Wij willen voetballers extra trainingen aanbieden, om een ieder technisch en tactisch verder te ontwikkelen. Tijdens deze trainingen zal ook aandacht besteden aan de fysieke en mentale ontwikkeling van de voetballer. Dit zal onder toeziend oog gebeuren van gediplomeerde trainers met voetbalachtergronden in zowel het betaalde voetbal als het hoge amateurvoetbal. In onze trainingen zal plezier in het voetbal voor op staan, omdat het individu hierin zich sneller en makkelijker zal ontwikkelen.
LR VOETBALACADENMIE wil tevens haar visie en methode uitdragen bij verenigingen. We kunnen dit doen door clinics, trainingen op locatie en het verzorgen van cursussen voor trainers van voetbalverenigingen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu