L.R. Voetbal Academie

Zoeken
Ga naar de inhoud

HoofdmenuL.R.VOETBAL ACADEMIE
 biedt jeugdvoetballers/sters de kans om zich spectaculair te verbeteren. Het spreekt vanzelf dat de één beter en sneller leert dan de ander. De snelheid van ontwikkeling hangt af van het talent en van het ontwikkelen door zelfstandig te oefenen. Het zelfstandig oefenen speelt een belangrijke rol bij deze ‘opleiding’.
Dat je nergens de jeugd zelfstandig ziet oefenen heeft beslist niets te maken met luiheid. Ze weten niet hoe het moet. Als ze eenmaal weten hoe het moet, dan gaan ze oefenen om de technieken goed onder de knie te krijgen. Spelers die zelfstandig oefenen zijn gemotiveerd en gedreven om zich technisch te verbeteren. Ook in gemotiveerdheid en gedrevenheid zullen verschillen te zien zijn.
 
Feit is dat iedere speler zich kan verbeteren en op de voetbalschool ook de ruimte krijgt om technieken toe te passen. Spelers worden gestimuleerd om acties te maken. Het accelereren en domineren, wat heel belangrijk is, zal dan spelenderwijs worden getraind.
De kwaliteiten techniek, tactiek, fysiek en mentaal vormen binnen het voetbal een viereenheid. In een wedstrijd(vorm) komt alles samen. Dus alle vier de kwaliteiten trainen wij in de voetbalschool. Ze zijn separaat trainbaar, maar heel vaak zal het een combinatie zijn van 2,3 of 4 kwaliteiten. Wat houden ze in en hoe gaan wij daar binnen de voetbalschool mee om.

 KLIK HIER INSCHRIJVEN VOETBAL CLINIC LOCATIE THEOLE TIEL
PARTNERS

 ACADEMIE
TRAINING
SELECTIE
TRAIN DE TRAINER
          

Louis van Gaal complimenteert LR Voetbalacademie !

                                                     

                                                

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu